IT-tjänster inkluderas i RUT-arbeten

Det finns ett mångfald av företag i Fellingsbro som är mer eller mindre kända. 

Vi har börjat  presentera några såsom Vildmarkskompaniet  som har butik för vildmarksliv, Kamiaart som säljer fotokonst som posters & affischer på nätet och Västvalla musteri. Hur är det med tjänsteföretag i Fellingsbro?

Ett sådant är BSD Konsult som har kunskap inom bygg, data, foto och larm. Vad gör detta företag?  Ägaren Bent Skyllkvist säger till fellingsbro.se:

Om Bengt Skyllkvist

–  Jag har varit mångsysslare genom livet, utbildad teletekniker, maskinreparatör, dieselmotormontör, projektledare och busschaufför. Några kanske känner igen mig efter att ha kört skolbussar här under 5 år. Jag har tidigare drivit fotofirma och reklamfirma i Stockholm.

Om BSD Konsult
– Företaget har funnits sedan 1999 med huvudinriktning på datautbildning inom operativsystem ,nätverk och administrationsprogram för stora datormiljöer.

Jag Flyttade till Fellingsbro 2005 då gamla Korrvikeskolan köptes. Efter ett antal kurser för Landsting, Trafikverket, FRA, HP, Dell m.fl tröttnade jag på datorer och ägnade mer tid åt olika byggprojekt.

Man blir ju dock inte yngre och nu lämnar jag byggande åt andra men jag åtar mig fastighetsskötsel och en del trädgårdsarbeten fortfarande.

I och med att den digitala världen blir mer komplex och många har problem har jag börjat hjälpa privatpersoner med deras problem i mån av tid. Att IT-tjänster inkluderades i RUT-arbeten underlättade detta betydligt med tanke på timkostnader inom IT-branschen.

Jag har återigen börjat lite smått med foto igen, lite åt privatpersoner och en del reklamfoto. Dock inget jag annonserat ut ännu, tiden räcker inte till allt just nu

Mer information finns på BSD Konults hemsida.

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.