Vildmarkskompaniet startar butik i Fellingsbro

 

En vildmarksbutik har öppnats i Fellingsbro på Bergsvägen nära järnvägsövergången.

 

Intresse för djur och natur

När fellingsbro.se nyfiket frågar Thomas Pettersson om tanken bakom detta säger han:

– Det är väldigt naturligt för mig. Jag har alltid varit intresserad av djur, fiske och natur. Det är några av anledningarna till att jag har startat företaget Vildmarkskompaniet och senare butik i Fellingsbro.

– Vi fokuserar på utomhusaktiviteter så som: Fiske, Jakt, Camping och Outdoor/Bushcraft.  Förutom att fixa friluftsaktiviteter behöver man redskap av olika slag.

Jerkcombos

– Vi har tex fiskespön, fiskesett, rullar, massor med drag, flytvästar, t-shirts och lite tillbehör, tält, sovsäckar, liggunderlag, knivar, yxor, lampor, paracord (armband osv). Även metmask och maggot är på väg in.

Butik

Faceit Medium/Large Blue Explosion

– Butiken är viktig för mig  det ger mig möjlighet att få närmare kontakt med kunden. I vårt samtal blir det därför både lättare och bättre att komma fram till vad kunden behöver.  Den insikten har jag fått när jag har varit ute på marknader. Det är mycket stimulerande. Närheten till kunderna blir påtaglig och jag blir bättre på att kunna hjälpa till med att välja rätt lösning. Fiske ligger mig varm om hjärtat och jag är engagerad i Oppboga fiskeklubb. I vår butik har vi produkter från Fladern för allt inom fiske.

Redskapslådor med innehåll Större

– Kom gärna in i butiken och titta men slå för säkerhets skull en signal först på 070-611 69 56.

Vill du veta mer är det bara klicka på länken till nedan:

Vildmarkskompaniet 

 

Thomas Pettersson hälsar alla hjärtligt välkomna till den väldigt nya butiken i Fellingsbro
About Elias ben Salem 359 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.