Butik på nätet

Handla på nätet

Att handla på nätet är en utmaning som heter duga. De lokala företagen ser naturligtvis detta som ett väldigt stort hot. I allt fler städer och inte minst på landsbygden är det en tråkig utveckling. I Fellingsbro stationssamhälle träffades man på ett naturligt sätt när man handlade.

I höst kommer det kurser i hur man bland annat handlar på nätet.

Hotet med näthandel ser vi konsekvenserna idag men kanske inte möjligheterna. Vildmarkskompaniet som startat en butik i Fellingsbro är ett sådant exempel.

Möjligheter

Ett annat är Kamiart som  Katharina Hilmersson, Fellingsbro, har startat. Hon säger:

– Efter många år med webbproduktion till företag och privatpersoner har jag nu startat min webbutik kamiart.se Där säljer jag posters & prints. Jag fotograferar och designar själv. Köper även in en del från duktiga illustratörer. Älskar att sitta vid datorn och redigera ock skapa nya posters. Nu gör jag det jag vill göra mest och trivs med.

Så vill du inreda ditt hem eller företag med fina posters så kom gärna in på kamiart.se   (länk   https://www.kamiart.se/  )

Ni är hjärtligt välkomna!

Se mer på hemsidan.
About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.