Sommarlov 2018 i Lindesbergs kommun

Vad ska du göra i sommar? Har du inga speciella planer? Häng då med på någon av kommunens sommarläger tillsammans med gamla och nya kompisar eller passa på att lära dig simma på någon av våra simskolor. Allt är dessutom gratis.

Alice Lindstedt

När vi talar med Alice Lindstedt som i Lindesbergs kommun samordnar sommarlovsaktiviteterna 2018 säger hon:

– Vi har för tredje året i rad olika läger och aktiviteter för barn mellan 7 och 15 år bosatta i Lindesbergs kommun. Det är helt gratis.  För simskoleeleverna mellan 6 och 15 år är det ingen avgift.

Vi har 15 olika läger och två simskolor, varav en är i Fellingsbro. Till lägren fixar vi lunch mellanmål och i bästa fall även transport. Det är ett sätt för att alla barn ska få komma iväg och göra roliga saker, utan att föräldrarna behöver tänka på kostnad, mat osv. Vi har allt från övernattningsläger i Kloten, dansläger, teknikläger till ponnytrav och givetvis sportläger för ungdomar med funktionsvariation.

Mer utförlig information finns på hemsidan  www.lindesberg.se/sommarlov eller på facebook.se/lovilindesberg.

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.