Det våras för Fellingsbro socken

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

En fin Valborgsmässoafton och en festlig Motordag inledde våren på allvar i vår socken. Sämre start kan den få men knappast bättre.

När man tittar sig omkring och ser hur mycket som händer här i Fellingsbro kan man bara konstatera. Framtiden är vår!

Det är inte så mycket som behövs för att allt fler ska upptäcka vår fina socken. Om vi fokuserar på våra möjligheter och hjälps åt med att förverkliga dem kan vårt kära Fellingsbro bara bli en allt bättre och bättre plats att leva i och bo på.

Om vi blandar lite knytgubbsanda, Peter Fryxell-sisu, hembygdsföreningstradition, gymnastikföreningsenergi, FIN-gemenskap, Ullergårdsglädje med lite orienteringskontroll och Rotaryomtanke får vi fram en ”trolldryck” som kan mäta sig med Bamse-honung spetsad med Karl-Alfredspenatjuice. Den kan bli en riktig exportsuccé och få hur många som helst att bli nyfikna på vår kära socken.

Vi kan se på Sockenstugan som vårt trolldrycksbryggeri och på Sockenrådet som våra bryggmästare och på oss själva som leverantörer av trolldrycksingredienser. Resten blir rena transportsträckan! Framtiden är vår!

Vänligen

Elias

 

About Elias ben Salem 159 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.