Sillamöte med underhållning

Den 12 juni hade PRO Fellingsbro sitt månadsmöte i Ekbackens samlingssal. Efter att ordförande Stefan Pettersson hälsat alla välkomna började temat närma sig midsommar i och med att det dukades upp potatis, gräddfil, gräslök, smör och bröd till den sill deltagarna tagit med sig.

Dagens underhållare var Lotta Martinsson från Kumla. Hon framförde musik från 60-80-talen med countryinslag, vilket var mycket uppskattat. Inslag av rörelse och allsång fanns också med, vilket gjorde att kaffet och kakan som Ulla Linder bakat lätt slank ned.

Träffen avslutades med att ordföranden påminde om grillkvällen som är planerad till den 21 augusti samt om den tänkta resan till Göthlinska gården i Nora i början av september. Han tackade också alla som hjälpt till och önskade en glad midsommar och en skön sommar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*