Det händer i veckan!

Måndag 8 april

Örebro läns bygdegårdsdistrikt. Håller konstituerande styrelsemöte i Lännäs bygdegård kl. 18:00.

Sockenstugan. Stickcafé kl. 14-16. Kom med eller utan handarbete för en stunds samvaro.

Rotary Fellingsbro håller styrelsemöte på Folkhögskolan kl. 17-18.

Fellingsbro-Frövi IK håller styrelsemöte kl. 17:30-20:00.

Tisdag 9 april

SPF Seniorerna. OBS! Sista anmälningsdag för att delta i månadsmötet den 16 april, då det är bingopromenad i Pilkrog och månadsmöte i Sveaborg. Kören Råsvalorna kommer att underhålla och kaffe och smörgås finns för 50 kr. Anmälan senast 9 april. Anmäl till Lena, 070‑578 58 57 eller Ann-Gret 070‑542 58 61.

Leader Mälardalen kommer till Sockenstugan och är på plats mellan kl. 11 och 18. Leader arbetar med landsbygdsutveckling genom samarbete, lokal förankring och lokala förutsättningar. De kan stötta med coachning, pengar och nätverk. Finns bara den lokala viljan till utveckling så finns Leader där som ett bollplank. Ta chansen att ställa frågor om Leadermetoden, kom igång med en projektansökan eller bolla idéer med företrädare för Leader. Kanske finns det en lokal idé som skulle kunna bli ett Leaderprojekt.

Sockenföreningen håller sockenråd i Sockenstugan från kl. 18.

Bingokvälli Ekbackens gamla matsal i Fellingsbro kl. 19. Väntbingo från kl. 18:30.

Svenska kyrkan. Promenadgruppen träffas kl. 10 vid S:t Olofsgården. Efter promenaden blir det gemensam kaffestund.

Fellingsbro konstateljé håller öppet kl. 14-16.

Onsdag 10 april

Socialdemokraterna. Samtal och information om primärvården i Frövi och Fellingsbro. Vad planeras och hur säkras en långsiktigt trygg sjuk- och hälsovård i vår del av länet? Vi vill föra en dialog med regionrådet Jenny Steen (s) som är vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden. Vi vill föra en dialog om en tillgänglig primärvård för alla och dina frågor och funderingar är viktiga. Välkommen till Tallen i Frövi, vi ses i matsalen kl. 18:00. Arrangörer: Socialdemokraterna Lindesberg.

PRO Fellingsbro håller månadsmöte kl. 14 i Ekbackens matsal. För er som tidigare anmält er blir det underhållning av Jonny Fagerman samt kaffe och smörgås för 60 kronor.

Majblomman. Årets majblomma börjar säljas av barnen den 10 april och går att köpa fram till 1 maj. Håll utkik efter majblommeförsäljare!

Fellingsbro Konstateljé håller öppet kl. 16-18.

Fredag 12 april

Svenska kyrkan. Café S:t Olofsgården har öppet kl. 14:30-16:00.

Lördag 13 april

Ullergården. Det är kreativ helg på Ullergården i Ullersätter. Alla är välkomna, ung som gammal, man som kvinna oavsett om man känner sig särskilt duktig på någonting. Syftet är att träffa andra och få och ge inspiration. Kom och prata en stund, umgås. Det finns kaffe och te på plats. Det pågår mellan klockan 10 och 14.

Kyrkans secondhand har öppet kl. 10-13 på Bergsvägen 18.

Söndag 14 april

Ullergården. Den kreativa helgen på Ullergården fortsätter även idag mellan klockan 10 och 14.

Spannarboda Sveaborg. För er som missade skönsången på Ullergården förra helgen kan rekommenderas ett besök i Sveaborg kl. 17:00. Då blir det åter igen Guldkorn från Duvemåla. Med avstamp i 1800-talets bondesamhälle ges sånger, texter och musik av såväl Björn & Benny, Georg Riedel och Astrid Lindgren m.fl. Biljettpriset är 230 kronor. För medlemmar i bygdegårdsföreningen är priset 180 kronor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*