Äggsexa i Balsta

På skärtorsdagskvällen var det äggsexa i Balsta bygdegård. Äggsexa är ett populärt namn på en påskfest bland pensionärer och det var också SPF Seniorerna i Fellingsbro som stod som arrangörer. Det var ett stort och glatt gäng som samlades till en härlig kväll med god mat och underhållning.

Johan Ljungkvist, populär underhållare

Underhållningen stod Johan Ljungkvist för. Med en bred repertoar och ett stort mått av humor roade han gästerna och gick också runt bland borden och sjöng. Det var ett uppskattat inslag som man gärna ser igen.

Kökspersonalen på bygdegården hade dukat upp ett välsmakande påskbord och gästerna fyllde tallrikarna både en och två gånger med den goda maten. Under kaffepausen var det dags för ”BingoLotta” och ”BingoBerra” att ordna lottdragning. De som hade turen med sig vann påskägg och blommor.

Efter ytterligare lite underhållning avslutade ordförande Håkan Ahlgren kvällen med att tacka kökspersonalen för den goda maten och Johan för den fina underhållningen.

Nästa träff blir månadsmötet den 16 april och det inleds med Hälsobingo i Pilkrog. Efter bingon blir det fika i Sveaborg där kören Råsvalorna underhåller. Tänk på att sista anmälningsdag för mötet är tisdag den 9 april.

Glada deltagare på äggsexa i Balsta bygdegård.