Det händer i veckan!

Måndag 1 april – Annandag påsk

Svenska kyrkan. Efter gudstjänsten i Spannarboda kyrka kl. 10 anordnas en Emmausvandring i Spannarboda. Ta med matsäck, men inte din hund. Anmälan behövs inte. Ledare kommer att vara Per Kallin Pålsson, 0581-378 55.

Tisdag 2 april

Svenska kyrkan. Promenadgruppen samlas vid S:t Olofsgården kl. 10 för en promenad. Efteråt serveras kaffe på S:t Olofsgården.

Grönbo bygdecafé. Fika mellan kl. 13 och 15. Men idag kommer dessutom Helena Sannerstedt från Lindesbergs kommun. Hon ska prata om utställningen ”Lappa och laga”, som kommer att finnas på biblioteket i Lindesberg under sommaren. Ta gärna med något intressant från förr som är lappat eller lagat. Eller har du kanske tips på hur man gör nu för tiden? Ta gärna med det i så fall. Dessutom: Bokbussen kommer att vara på plats vid anslagstavlan från kl. 12:30. Passa på att låna några böcker och avsluta med en kopp kaffe och ett samtal med Helena Sannerstedt.

Bingokväll i Ekbackens gamla matsal i Fellingsbro kl. 19. Väntbingo från kl. 18:30.

Onsdag 3 april

REKO-Ring Bergslagen. Utlämning av beställda varor. Kl. 18-18:30 vid Lidl i Lindesberg. Kl. 19-19:30 vid Bryggeriet i Nora.

Torsdag 4 april

PRO Fellingsbro. OBS! Sista dagen för anmälan till PRO:s månadsmöte den 10 april. Anmäl till Stefan P, 073-025 70 42 eller Gunvor P, 073-907 10 43.

Fredag 5 april

Svenska kyrkan. Café S:t Olofsgården håller öppet kl. 14:30-16:00.

Lördag 6 april

Ullergården. Kl. 15 blir det Guldkorn från Duvemåla. Med avstamp i 1800-talets bondesamhälle ges sånger, texter och musik av såväl Björn & Benny, Georg Riedel och Astrid Lindgren m.fl. Kostnad: 200 kr inklusive fika. Gör en föranmälan till Kjell-Åke, 070-723 61 67 eller på www.ullergarden.se

Kyrkans secondhand. Har som vanligt öppet mellan kl. 10 och 13. De finns på Bergsvägen 18.

Söndag 7 april

Örebro läns bygdegårdsdistrikt håller årsstämma kl. 10-15 i Nysunds bygdegård i Degerfors kommun. Flera av socknens bygdegårdsföreningar är medlemmar i distriktet.

Annat

Lindesbergs kommun. Vill du vara röstmottagare under EU-valet 2024? Anmäl ditt intresse på kommunens sida.

Vill du vara med?

Vet du om något särskilt som händer i nästa vecka, som du tycker ska vara med på den här sidan? Mejla då till redaktionen. Mejlen behöver ha kommit senast på lördagen, för att komma med till veckans uppdatering.