Det händer i veckan!

Måndag 25 mars

Rotary Lindesberg. Öppet lunchmöte på Lindesbergs stadshotell med lunch från 11:45 och föredrag från 12:30. Föredragshållare är Pernilla Sigge (Rya Gårdsprodukter) som berättar om REKO-ring Bergslagen – direkthandel av livsmedel. Ett sätt att sälja och köpa som inte skapar matsvinn och som dessutom är lokalt förankrat.

Stickcafé i Sockenstugan kl. 14-16. Kom som du är, kom med ett handarbete eller utan. Köp en fika och umgås.

Rotary Fellingsbro. OBS! Hej ambassadör med Tina Backman är INSTÄLLT p.g.a. sjukdom. Istället kommer Sune Hellberg att tala över ämnet Tut och sprut. Detta sker mellan kl. 18 och 20 på Fellingsbro folkhögskola.

Tisdag 26 mars

Svenska kyrkan. Promenadgruppen samlas kl. 10 utanför S:t Olofsgården. Efter promenad blir det fika.

Fellingsbro konstateljé har öppet kl. 14-16.

Bingokvälli Ekbackens gamla matsal i Fellingsbro kl. 19. Väntbingo från kl. 18:30. Jackpotten är på 9000 kr. Näsbyhallen sponsrar Extraspelet med 4000 kr.

Onsdag 27 mars

SPF, PRO, Företagarna och sjukvårdspersonal bjuder in till öppet möte med regionens sjukvårdspolitiker. Tema: ”Stoppa nedmonteringen av Lindesbergs lasarett”. Plats: Folkets hus (bion) i Lindesberg. Tid: kl 19-21. Fokus verkar ligga på lasarettet, men varför inte gå dit och ställa frågor om resten av vården i regionen med fokus på den bristande vården i Fellingsbro?!

PRO Fellingsbro. Dags för herrarna i PRO att ha pizzakväll i Sockenstugan från kl. 18.

Fellingsbro konstateljé har öppet kl. 16-18.

Torsdag 28 mars – skärtorsdag

SPF Seniorerna.  För dem som tidigare anmält sig är det dags för Äggsexa i Balsta bygdegård kl. 18:00. Påskbuffé och underhållning. Dryck finns att köpa. Johan Ljungkvist står för underhållningen.

Grönbo bygdegård. Manhåller sin traditionella skärtorsdagsbuffé med underhållning av Martin Almgren. Anmälan ska ha gjorts tidigare för deltagande, men vill du bara komma och lyssna på Martin så går det bra att komma från kl. 21:00. Då är entrén 150 kr.

Fredag 29 mars – långfredag

Rockhammar. I Rockhammar firar man påsk på Lustholmen från kl. 13 till 15. Det blir äggjakt för barnen (15 kr/barn) och tipspromenad för vuxna (25 kr/person). Det finns lotteri och servering med hembakat fika. Ta med hela familjen. Betala med kontanter eller swish. ICA Näsbyhallen och Nisses allt i alloaffär har bidragit med vinster och material.

Ängebykyrkan. Ekumenisk långfredagsgudstjänt kl. 15 med deltagande av Fellingsbro Gospel.

Söndag 31 mars – påskdagen

Ängebykyrkan. Påskdagsgudstjänst kl. 11 med predikant Mats Byrén.