Det här händer i veckan!

Tisdag 19 mars

Grönbo Bygdecafé mellan kl. 13 och 15. Fika för 20 kronor och en stunds trevlig samvaro. Anna-Lena och Björn hälsar välkomna till bygdegården varannan tisdag jämna veckor.

Bingokväll i Ekbackens gamla matsal i Fellingsbro kl. 19. Väntbingo från kl. 18:30.

Onsdag 20 mars

REKO-ring Bergslagen har utlämning av förbeställda produkter från lokala producenter. Kl. 18-18:30 är det utlämning vid Lidl i Lindesberg. Kl. 19-19:30 är det utlämning vid rondellen i Bryggeriområdet i Nora. Det vanligaste är att man behöver beställa före kl. 12 samma dag utlämningen är. Kolla in deras sida på Facebook för att hålla koll på vilka bra produkter du kan hitta: https://www.facebook.com/groups/rekobergslagen/?locale=sv_SE

PRO håller årsmöte tillika påsksupé på Ekbacken.

Torsdag 21 mars

Fellingsbro Föreläsningsförening anordnar i samarbete med Fellingsbro folkhögskola en föreläsning om Dan Andersson. Föreläsningen hålls av Nils Holmdahl som har gett ut biografin Dan Andersson, myt och sanning. Det hela börjar kl. 18 och Anders Grimborger, som är en tidigare småskollärare från Fellingsbro inleder kvällen med några sånger av Dan Andersson.

PRO Damerna – har pizzakväll i Sockenstugan kl. 18:00.

Lördag 23 mars

FFIK håller säsongsavslutning kl. 11-13 i Ishallen. Inbjudna är medlemmar, aktiva, knytgubbar, sponsorer, samarbetspartners och allmänheten. Det blir en gemensam föreningsdag och säsongsavslutning i ishallen. Aktiva barn och ungdomar bjuds på korv och hamburgare, men det finns också möjlighet för övriga att köpa tilltugg och dryck på plats. Kom och hylla allas insatser och prestationer under den gångna vintern! Alla är välkomna!

Ullergården håller påskvandring för de minsta.

SPF Seniorerna: OBS! Idag är sista anmälningsdagen för att vara med på SPF Seniorernas Äggsexa den 28 mars. Gör anmälan till Göthe Widén, 070-293 75 39 eller Lena Lindh, 070-578 58 57.

Söndag 24 mars

Grönbo Bygdegårdsförening. OBS! Sista anmälningsdag om man vill delta i Grönbos skärtorsdagsmiddag med underhållning. Hela paketet kostar 350 kronor och anmälan görs till Anna-Karin Svedjelid, 070-6893043, svedjelid@hotmail.com. Det är begränsat antal platser. Vill du bara komma och lyssna på Martin Almgren som underhåller så är det entré från kl. 21 och kostar 150 kronor. Då behövs ingen föranmälan.