Anmäl dig till Bergslagens Loppishelg

Från Destination Bergslagen kommer följande information.

Har du en loppis eller känner du någon som vill anordna en loppis? Välkommen att anmäla dig via formuläret i länken nedan senast den 27 juni. Begränsat antal platser, vi tar emot max 200 st loppisar. Den digitala kartan, med alla anmälda loppisar, publiceras den 1 juli.

Vilka får vara med? Alla som har en loppis eller vill anordna en loppis den 16-17 juli och har öppet kl. 10-16. Loppisen måste vara placerad inom Lindesberg-, Kopparberg-, Hällefors- och Nora kommun.

Anmälan till Bergslagens Loppishelg

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.