Konsert med Millan Baeckström Fellingsbro kyrka 16.00 – fri entré

På initiativ av Fellingsbro Rotaryklubb kommer en konsert med sopranen Millan Baeckström hållas i Fellingsbro kyrka lördag den 7 maj 16.00! Tillsammans med organist och pianist Birgitta Rosenquist Brorson framförs musik av W. A. Mozart, Adolf Fredrik Lindblad med flera.

Millan är född och uppvuxen i Fellingsbro och studerar just nu sitt andra år på kandidatutbildningen i klassisk sång och kammarmusik på musikhögskolan vid Örebro Universitet.

2020 gav Fellingsbro Rotaryklubb henne ett stipendium för hennes bedrifter.

Millan har en dröm om att bli operasångerska ett högt yrkesmål. Redan avklarade studier och kommande uppsatta mål i kombination med hennes talang, envishet och medvetenhet gör att hennes dröm inte är onåbar.
En bra förebild för ungdomar

År 2021 mottog hon Lindesbergs kommuns kulturstipendium.

Den här konserten är ett samarrangemang mellan Fellingsbro Rotary och Lindesbergs kommun och generösa sponsorer. Lindesbergs kommun, Hemköp Fellingsbro och ICA Näsbyhallen i Frövi har gjort det möjligt med fri entré!

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.