SPF månadsmöte den 21 april

”Tyra” Caroline Kleber och ”Hjördis” Berit Kleber Bild: Kerstin Ahlgren

Mycket händer runt socknen. Det är trevligt att kunna få rapportera av vad som händer. Kerstin Ahlgren SPF Seniorerna Fellingsbro seniorerna hälsar:

– SPF Seniorerna, samlades på Olofsborg den 21 april till månadsmöte och en stund med trevlig samvaro.

Mötet inleddes med information och fikastund. Efter kaffet brakade det loss, då ”Tyra och Hjördis” gestaltade av svägerskorna Berit och Caroline Kleber kom på besök. De spexade och berättade om olika händelser ur deras kaotiska leverne. De är även duktiga sångerskor, vilket de visade med att sjunga vackra vårsånger a capella och i stämmor.

Vilka talanger det finns på hemorten.

Nästa träff den 4 maj blir det hälsobingo på Käglan, 10 maj åker vi på bussresa till Dalarna tillsammans med PRO, den 16 maj går utflykten till Nora, där skall vi gå  Maria Langs mordvandring, Ove Hoffner är guide och visar hur hon levde som deckar-drottning. Kanske får vi se några mordplatser också. Mer information om detta kommer. I juni drar vi ut på nya äventyr.

Välkomna att komma med oss på utflykterna!

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.