I juni och augusti arrangerar Lindesbergs kommun Seniorkollo. OBS!! svar senast 30 april!

Att som senior få komma iväg och träffa andra seniorer i en härlig miljö, det tror vi är bra för hälsan. Vi erbjuder vi dig som är över 70 år att åka på kollo till Åkerby utanför Nora den 13-17 juni och den  22-26 augusti.

Det blir en vecka fylld med aktiviteter som bland annat föreläsningar, promenader och underhållning.

Tidigare kollon har haft en övervikt av kvinnor Det skulle vara trevligt om fler män visar sitt intresse.

Vi kommer se till att vi håller bra avstånd och sköter vår handhygien. Vi ska också försöka vara ute så mycket som möjligt men ändå kunna ha en god gemenskap. Åkerbys lokaler är väl tilltagna, vilket gör att vi kan hålla avstånd även om vi är inomhus.


Anmälan
Seniorkollo vänder sig till dig som är över 70 år, känner dig ensam och vill umgås med nya vänner. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

OBS!! Senast 30 april!

Du kan också använda broschyren som finns att skriva ut för att anmäla dig. Länk till broschyren hittar du längst ner på sidan under ”Relaterad information”.

Hur många platser finns det?
Det finns plats för 20 personer i varje omgång. Om fler än 40 personer anmäler sig kommer ett urval att ske. Vi ringer upp alla som anmält sig för att ställa lite frågor och gör urvalet efter det.

I slutet av maj får du besked om du har fått plats eller ej.

Vad kostar det och vad ingår?
Kostnaden är 1 200 kronor, faktura kommer hem till dig efter kollot. I kostnaden ingår

buss tur och retur
mat
boende
samtliga aktiviteter.

Program för dagarna
Programmet är i samverkan med fler olika föreningar och organisationer och har fokus på hälsa och livskvalitet. Vi kommer till exempel att erbjuda föreläsningar, friskvårdsaktiviteter och social samvaro i skön atmosfär med vacker utsikt.

Tillgänglighet
Det är begränsad tillgänglighet för dig med rollator eller rullstol. Det finns asfalterade vägar på området men det är viktigt att du kan klara dig själv. På alla föreläsningar kommer det vid behov finnas hörselslinga.

Har du frågor om seniorkollo?
Ring Carin Neanro, 0581-815 26.

Formulär för anmälan till ”Seniorkollo sommaren 2022”

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.