Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Äntligen blommar det!


Torsdagen den 21 april och jag promenerar runt och tittar på alla fina blommor som plötsligt har kommit fram. För bara två veckor sedan vaknade vi med ca 40 cm snö utomhus här. Tog bra länge för snön att smälta och ännu enstaka snöfläckar kvar trots att det kom högtrycks-värme lagom till påsken. Nu går det fortfort ute i naturen och allt kommer fram och skjuter skott. Även många skalbaggar, humlor och fjärilar har kommit fram.

.

Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
Bild: Gunnel Godulf
About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.