Vem vill du ska bli årets Rotary-stipendiat! En liten påminnelse

David Persson och Alida Malm

En liten påminnelse

Det drar ihop sig. Snart är de dags för Fellingsbro Rotaryklubb att utse årets ungdoms- eller ledarstipendiat. Vem det ska bli återstår att se. Men du kan var med och bestämma det själv genom att tala om vem som du tycker ska få stipendiet. Förslagen senast den 30 april

Rotary delar årligen ut ett pris på nationaldagen den 6 juni vid hembygdsgården till den ungdom eller ungdomsledare från Fellingsbro eller Frövi som speciellt har utmärkt sig. De senaste två åren har nationaldagsfirandet vid Hembygdsmuseet tyvärr ställts in. Rotary har dock hållit traditionen levande.

Förhoppningsfullt blir det möjligt att fira nationaldagen som vanligt.

Alida Malm, Rotary Fellingsbros president, är den som håller i själva processen runt stipendiet. Med glädje berättar hon att stipendiesumman är på 5 000 kronor och kommer delas ut på nationaldagen den 6 juni.

Vem vill du ge detta stipendium?

Det kan du tala om för Alida.

– Mejla mig på fellingsbro@rotary.se

Vem eller vilka kan man föreslå.

– Den eller de man tycker har gjort något bra i vår socken. Tänk fritt och brett. Ju fler kandidater vi får, desto roligare och mer spännande blir det

Det handlar också om att tänka ganska snabbt.

– Jag vill ha förslagen senast den 30 april.

Välkomna! säger Alida.
About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.