Digital träff med Polisen – bedrägerier och vad du ska tänka på

Den 6 oktober bjuder Länsstyrelsen i Örebro län, Polisen och SeniorNet in till en digital träff kring bedrägerier. Träffarna genomförs i samråd med fyra lokala föreningar.

Bedrägerier bli allt vanligare

Bedragarna hittar ständigt nya sätt att lura till sig större eller mindre summor, men vad kan vi göra för att skydda oss? Hur ska man tänka och finns det några smarta riktlinjer att hålla sig till. Nils Gustavsson som arbetar vid polisen i Örebro kommer här att berätta mer om detta. Föreläsningen kommer att vara under ca 45 minuter och därefter har vi en kvart kvar till frågor. Om du redan nu har en fråga du vill att han tar upp är ni välkomna att skicka den tillsammans med anmälan

Anmälan

Anmäl dig till betaltjanster.orebro@lansstyrelsen.se, länk för inloggning skickas till dig den 5 oktober. Får du problem att logga in är du välkommen att ringa på 072-5663938, så ska vi försöka hjälpa till.

Kontaktperson

Åsa Lindin / Josefine Eklund
Länsstyrelsen i Örebro län
betaltjanster.orebro@lansstyrelsen.se
010-224 84 30

About Elias ben Salem 941 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.