Anmälan till Bergslagens Loppishelg 2020

Har du en loppis eller vill anordna en loppis? Välkommen att anmäla dig till Bergslagens Loppishelg 11-12 juli kl. 10-16. Intresset för att delta under loppishelgen var stort förra året så skynda att anmäla dig!

Anmälan
Via formuläret nedan eller till Destination Bergslagen tfn. 0581-120 50.
Begränsat antal platser finns på den tryckta kartan. Vi tar emot max 100 st loppisar.
När vi fått din anmälan skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Där får du veta hur du betalar. Din plats är inte bekräftad förrän betalningen kommit in till Destination Bergslagen.

Kostnad
Att medverka kostar 150 kr inkl moms och loppisen blir utmarkerad på den tryckta kartan.
Ej betald plats går vidare till reservlistan.
(På grund av det stora intresset att delta har vi nu beslutat att ta ut en avgift på 150 kr för att täcka kostnaderna för den tryckta kartan).

Vilka får vara med?
Alla som har eller vill anordna en loppis den 11-12 juli och har öppet kl. 10-16. Loppisen måste vara placerad inom Lindesberg-, Kopparberg-, Hällefors- och Nora kommun. Det går även bra att samordna flera loppisar på samma plats (under ett namn och en utmarkering på den tryckta kartan, för 150 kr).

Den tryckta kartan
Kartan ansvarar du själv för att hämta upp på din närmaste turistbyrå. Du blir meddelad via e-post när kartan finns att hämta.

 Länk till Anmälan till Bergslagens Loppishelg 2020
About Elias ben Salem 935 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.