Sportlovsaktiviteter i Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun meddelar att det inte blir något samlat sportlovsprogram i år.

Det beror på brist på resurser kommer i Lindesbergs kommun i år men det kommer dock att vara en hel del aktiviteter. De kommer att publicera på Facebooksidan Lovaktiviteter i Lindesbergs kommun. Bland annat finns det bowling, skridskoåkning, bio, aktiviteter på bibblan i Lindesberg och mycket annat så håll ögonen öppna.

Istidsschema Fellingsbro Ishall. Klicka på bilden nedan för större bild.

Onsdagen den 19 februari 09.00 till 17.00 är Knytgubbarna i Ishallen. De bjuder på korv mellan 11.30-13.00. Utlåning av Skridskor, Hjälmar och Halsskydd samt Klubbor och Puckar.

 

 

About Elias ben Salem 861 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.