Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Alltför tidiga vårtecken

Våriris brukar blomma ganska tidigt, men inte såhär tidigt.

Många har lagt märke till de alltför tidiga vårtecknen ute i naturen. Ingen snö, ingen vinter. Vad händer sedan när det kommer kalla tider med allt som kommer fram nu – mycket för tidigt. Några foton från trädgården i dag. Våriris, vintergäck, snödroppar och vintergröna blommar. Lökväxter har kommit upp, gröna blad på stockros och fingerborgsblomma. Äppelträd, syrén, clematis mm har knoppar som är på gång att slå ut.

 

About Elias ben Salem 861 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.