Vinterspår i socknen

Nedan följer aktiviteter i Fellingsbro socken.

I sockenstugan träffar fellingsbro.se Ingela Olgemar som säger:

– Det blev lite jäktigt i samband med anmälningarna till vinterspår 2020. Några kom tyvärr  inte med i broschyren men i sockenstugan kommer du att få träffa Birgitta Bartoft, Hasse Jansson, Magnus Jansson, Stig Mylfalk, Inger Kjerling, Stina Jarmander förutom mig själv och Anders Forsell. Du kommer att kunna få hjälp med att hitta ut till visningarna runt omkring.

För att få större bild och tydligare text är det bara att klicka på den önskade.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 858 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.