Konst och musik i Willboda

Willboda bidrar till Vinterspår, Lindesbergs kommuns årliga kulturevenemang med en utställning av den unga konstnären William Rozeneks tuschteckningar. Williams konst balanserar skickligt på linjen mellan underfundig humor och frustrerande provokation.

.
.

Det finns biljetter kvar till Kapell Malén!

Av | januari 30, 2020

På lördag 1 februari kl 15:00 spelar Kapell Malén på Willboda. Musiken de spelar är nyskriven folkmusik med influenser från alla världens hörn, kryddad med spännande taktarter, rytmer och melodier framfört på cello, fiol och akustisk gitarr.

Läs mer om evenemanget här.
Har du frågor? Kontakta Björn Tångeberg på 072 585 48 06.

Mer information på spannarboda.se
About Elias ben Salem 858 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.