Orienteringsklubbens avslutning 2019

Väldigt mycket information ligger på Facebook och kanske bara där. Kan  fellingsbro.se på ett enkelt sätt förmedla händelser från Facebbook?  Vi testar det på den här sidan. Orienteringsklubben har haft avslutning för 2019 och Kurt Skantz har lagt upp bilder på Facebookgruppen Bilder från Fellingsbro.

Klicka på bildspelet nedanNär du för muspekaren över bilden dyker pilarna upp på sidorna för byte av bild.

Hör gärna av dig till info@fellingsbro.se och berätta kortfattat om det fungerar. Om det inte gör det berätta gärna vad som fattas.

Publicerat av Kurt Skantz Fredag 22 november 2019

 

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.