Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Promenad förbi gamla badplatsen i Arbogaån vid Oppboga

En bild från den gamla badplatsen i Arbogaån vid Oppboga där många tidigare gått i simskola. Numera är det väl inte så många som besöker denna vackra udde vid ån så här brukar vara ganska fridfullt. Även den gamla stättan som man skulle ta sig över för att komma dit har nu fallit ihop.

Här nedan finns fler bilder från samma promenad. De är bara att trycka på pilen på bilden så startar bildspelet och om du har på ljudet så kommer det lite musik till bilderna.

 

 

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.