Fantastisk gospelsång med Martin Almgren

Foto: Titti Ångman

Lördagen den 19 oktober kl. 18.00 kom över 300 till Fellingsbro kyrka. De fick en fantastisk musikalisk kväll när Martin Almgren med musiker och Kyrko- och Gospelkörerna i Näsby Fellingsbro församlingar fick kyrktaket att resa sig.

Titti Ångman  säger:

-Martin Almgren gästade Fellingsbro kyrka!
Kyrkan fylldes  av förväntningsfulla människor. Martin Almgren var inbjuden att sjunga tillsammans med församlingarnas körer, och vilken kväll det blev! En härlig konsert där vi både fick höra Martin sjunga själv, och tillsammans med Gospelkören och Näsby Fellingsbro Kyrkokör, som även de bjöd på några egna kör-favoriter.

Vilken härlig konsert! Så kul! Stort tack till alla inblandande!

Här följer ett smakprov.

 

Blir du sugen att vara med o sjunga i någon av våra körer, hör av dig till Titti, titti.angman@svenskakyrkan.se eller Niklas, niklas.lindstrom@svenskakyrkan.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.