Inbjudan Solel onsdag 6 november i Fellingsbro

Solturnén gör två stopp i Lindesbergs kommun, i Fellingsbro och Stråssa.

Framtidens Solel är ett projekt som ger inspiration och tips på hur du kan använda solel för att stärka ditt företag. Projektet finansieras av EU’s regionalfond och drivs genom olika aktörer i Västmanland, Örebro, Uppsala, Södermanland och Östergötland.

Nu kommer solturnén till Lindesbergs kommun för två stycken kvällsträffar där du får tips, råd och fakta om solenergi och hur du kan producera egen el med solceller. En träff hålls i Fellingsbro den 6/11PDF och en i Stråssa den 13/11.

Anmälan senats den 30 oktober för Fellingsbro.

Klicka på bilden för större bild

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.