Ida: Apropå halloween …

Halloween har verkligen slagit sig ner med full kraft i Sverige. Aldrig förr har sålts så många pumpor som i år. Det är roligt, ett kollektiv massivt frotterande i läskiga varelser. Vampyrer, häxor och deras anhängare rör sig ohämmat ute på gatorna. Bus eller godis? En oskyldig lek att se fram emot!
Men så kommer Allhelgonahelgen. En gammal högtid vi har för att minnas våra nära och kära som inte är bland oss längre. En fin högtid, då det är väl värt att besöka kyrkogårdarna, så vackert upplysta med hundratals ljus. En tid att vända blicken inåt, tänka tillbaka på stunder som flytt. Lek gärna, men glöm inte bort att ägna en stund åt att hedra de som vandrat vägen före oss, alla våra helgons dag.

About Elias ben Salem 603 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.