Vårdguiden 1177 – en bra ingång till sjukvården tisdag den 22 oktober

Utbildningsdag

1177 Vårdguiden erbjuder råd, information och e-tjänster inom hälsa och vård och har öppet dygnet runt. 1177 Vårdguiden på webben är hela Sveriges kvalitetsgranskade samlingsplats för råd och information om hälsa och vård. Här kan du läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter eller ställa en anonym fråga och få ett personligt svar. Från 1177.se kan du också logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster när du vill kontakta vården.

Det är många i Örebro län som använder sig av 1177 Vårdguiden idag men det kan alltid bli fler! Du bjuds därför in till en utbildningsdag kring 1177 Vårdguiden där du har möjlighet att ta del av vilka e-tjänster som erbjuds, vad som är på gång och hur webbplatsen är uppbyggd. Ta chansen att, testa, lära dig mer och ställa de frågor du undrar över. Du har också möjlighet att få svar på dina frågor kring bankiD då Länsstyrelsen är på plats.

Program

14.00-15.00 Genomgång 1177 Vårdguiden
Anders Ekman systemförvaltare Region Örebro län
15.00-16.00 Fika och möjlighet till att få personlig
vägledning och svar på dina frågor kring 11 77
Vårdguiden. Länsstyrelsen finns på plats för att
svara på frågor kring bankiD.

Föreläsningen kommer att sändas från Wilandersalen på USÖ och det finns möjlighet att närvara via webbsändning i Karlskoga och Lindesberg. På alla tre lasaretten finns det personal på plats för att svara på frågor och hj älpa till både när det gäller 1177 Vårdguiden och bankiD.

Väl mött den 22 oktober!

PRO Örebro län, Länsstyrelsen och
Staben digitalisering Region Örebro län

Avgift: Gratis

Målgrupp: Pensionärer och övriga
intresserade i länet

Anmälan: Ingen anmälan krävs

Vid frågor kring dagen kontakta staben digitalisering:
Sandra Spjuth
tel: 01 g 602 72 53
sandra.spjut@regionorebro lan.se

PRO:
Margareta Jansson
tel: 073-817 52 20
margareta.jansson@pro. se

 

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.