Fellingsbro i centrum

Med Fellingsbro som utgångspunkt är det intressant att se vilket fantastiskt utbud som finns på avstånd som till Lindesberg. Lindesbergs kommun står med ena benet i Bergslagen och det andra i Västra mälardalen. Det senare betonas inte särskilt mycket. Här har vi Arboga, Köping, Kungsör och Örebro.

Arboga

I Arboga har det varit Jädersbruksdagarna som ni kan läsa på följande länk  Full fart på Jädersbruksdagarna.

Köping

I köping kommer S.t Olovsgården att förvandlas till Hogwarts magiska skola för häxkonster och trolldomsmagi.

S.t Olovsgården förvandlas lördagen den 14 september till Hogwarts med 15-20 olika stationer/lektioner som Örtlära, Försvar mot svartkonster, Magiska instrument, Ollivanders trollstavstillverkning, Runornas hemlighet, Trollformler, Talmagi, Har du Mugglare i släkten, Ansiktsmålning, Sorteringshatten och mycket mer.

Kungsör

I Kungsör har Kungsörskonstnären Mats Sundkvist,  tidigare bild och formlärare på Fellingsbro folkhögskolan, en konstutställning. Vernissage lördag den 28 september kl. 11-13 och utställning 30 september-12 oktober, vardagar kl. 14-17, lördagar kl. 10-13 i Kungsörs Bibliotek.

Örebro

Vad som händer i Örebro  är omfattande. Exempelvis Open Art är svårt att missa. Du kan gå in på följande län Örebroguiden för att få en uppfattning av utbudet.

Tipsa gärna fellingsbro.se om intressanta ställen och evenemang på epostadressen tips@fellingsbro.se.

 

 

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.