Efter arbetet med Måns Möller 

Måns Möller

Besök Linde AB

Fellingsbro Rotaryklubb hade besök av  Jeanette.Andersson från Besök Linde AB – ett av Lindesbergs kommuns företag. Hon berättade om företagets verksamhet 

STAND-UP FÖRESTÄLLNING MED EN AV SVERIGES ROLIGASTE KOMIKER 

Vi på Besök Linde AB har glädjen att presentera humorbranschens vassaste retsticka, Måns Möller. Starta hösten på ett riktigt roligt och energifyllt sätt. Ta med kollegorna, vännerna eller varför inte hela släkten på en skrattfylld kväll!

Börja gärna kvällen hos någon av våra samarbetande restauranger, Krydda eller Lindesbergs Stadshotell där en buffé står uppdukad från kl 16.00. Dryck tillkommer. Måns Möllers föreställning börjar kl 20.00 i Lindeskolans Aula. Insläpp från kl 19.30.

Krydda serverar en blandad Amerikansk buffé

Lindesbergs Stadshotell bjuder på en Plocktallrik

Lite mer om Måns Möller

Måns Möller, affisch (1)

About Elias ben Salem 845 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.