Servicepunkt i Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun arbetar med servicepunkter. En servicepunkt är den naturliga mötesplatsen i en by eller ort.

Hit kommer man och träffas över en kopp kaffe, gör sina ärenden över nätet, tar del av information via broschyrer och mycket annat. Det är också forumet där idéer, initiativ och utvecklingstankar samlas. Genom att utföra vissa tjänster åt kommunen erhåller också den förening som driver servicepunkten en ersättning.

Förutom en samlande kraft för bygden är en servicepunkt också en mötesplats för kommunen. Här samordnas de frågor som är viktiga för en positiv landsbygdsutveckling. I nuläget finns två servicepunkter, en i Vedevåg och en i Ramsberg.

Vi söker nya samarbeten!

Just nu söker vi upp till tre nya Servicepunkter. Vi söker fortlöpande nya samarbeten med målsättningen att driva 5 stycken servicepunkter runt om i Lindesbergs kommun. De avtal som ligger till grund för samarbetet ser ut såhär, Avtal servicepunkt Lindesbergs kommunPDF.

Vill din förening driva en servicepunkt? Skicka en intresseanmälan till daniel.fagerlund@lindesberg.se och förklara vilken ort föreningen verkar i, vilka lokaler ni tänkt använda och lite om era tankar kring hur ni vill att samarbetet ska se ut. Glöm inte att skriva kontaktuppgifter! Vi tar kontakt med er och bokar möten fortlöpande under september

About Elias ben Salem 845 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.