Från agilitytävlingen Augustisnurren 2019

Mycket populär och välbesökt agilitytävling på Fellingsbo Idrottsplats 16-18 augusti.

För andra året i rad har Frövi Brukshundsklubb genomfört sin populära agilitytävling på Fellingsbro Idrottsplats. Det är en relativt ung sport som började i England 1978 och blev officiell hundsport i Sverige 1987.

På filmen som Kurt Skantz har gjort kan ni själva se med vilken fantastisk glädje som hundarna och hundförarna utstrålade.

Är du nyfiken på vad agility är är?  Klicka på  länken till Örebro Läns Kennelklubb eller Wikipedia.

About Elias ben Salem 681 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.