Varför ska man bo i Fellingsbro?

Det kan man verkligen fråga sig. Kanske följande kan kasta lite ljus.

Från Värmland  till Västerås sträcker sig Rotarys distrikt 2340. Christer Rydergård Nybble  var guvernör 2016 dvs högste chefen i distriktet. Det året arrangerade Fellingsbros Rotaryklubb  och Arboga Rotaryklubb som tog initiativet till att bilda Fellingsbros Rotaryklubb 2016 års distriktskonferens.

I samband med detta presenterades Fellingsbro. Du kan själv ta del av detta genom nedanstående video. Vilken fantastisk socken vi har i Fellingsbro som vi gärna delar med oss av.

About Elias ben Salem 681 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.