Varför ska man bo i Fellingsbro?

Det kan man verkligen fråga sig. Kanske följande kan kasta lite ljus.

Från Värmland  till Västerås sträcker sig Rotarys distrikt 2340. Christer Rydergård Nybble  var guvernör 2016 dvs högste chefen i distriktet. Det året arrangerade Fellingsbros Rotaryklubb  och Arboga Rotaryklubb som tog initiativet till att bilda Fellingsbros Rotaryklubb 2016 års distriktskonferens.

I samband med detta presenterades Fellingsbro. Du kan själv ta del av detta genom nedanstående video. Vilken fantastisk socken vi har i Fellingsbro som vi gärna delar med oss av.

About Elias ben Salem 437 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.