…och här är Idas hyllning till våren

Ur skissboken: Sover tätt intill. Mamma katt undrar vad jag gör, men lägger sig sen till rätta hon också.

Apropå våren…

Vilken lyx det är att uppleva våren på just denna plats på jorden!

Inne piper kattungarna ikapp med fågelungarna ute. Födelsedagarna avlöser varandra. Bara några veckor kvar i skolan innan sommarlovet slår ut i blom! Kämpa på! Det kommer tid för ledighet, och under tiden kan det sista av denna exploderande månad förgyllas av eftermiddagspromenader, helgutflykter eller kanske en tur på Arbogaån…? Rapsfälten blommar och ger guldkant åt bygden. Ljusa kvällar gör det kanske svårt att gå och lägga sig i tid, men du kan ta igen det med en lunchvila i gräset. Ta cykeln till skolan och jobbet om du bor i närheten, ät middagen på balkongen eller på verandan, stäng av TV ´n och gå ut en sväng på kvällen. Kristi himmelsfärd väntar runt hörnet, sommaren nästa anhalt!

Ida Branzell Rosén

 

About Elias ben Salem 437 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.