Ahlgrens åkeri firar 90 år med öppet hus

Ahlgrens Åkeri hälsar alla hjärtligt välkomna!

Bertil Ahlgren startade familjeföretaget 1929 taxirörelse som senare utökades med buss, lastbilar och lastmaskiner. År 1984 så tog sonen Håkan Ahlgren över företaget och idag driver han det tillsammans med sin son Robert Ahlgren.
Idag har företaget ett 20-tal fordon och utför uppdrag inom hela Europa. Allt från ren styckegodstrafik, anläggning, specialtransporter, vägunderhåll till  försäljning av material.
Vill du veta mer är det bara att klicka på länken nedan.
 
About Elias ben Salem 359 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.