Knytgubbarna öppnar julklappen från Fråga Doktorn

Olidligt spännande vid julklappsöppning i ishallen den 9 januari.

Fråga Doktorn

I  ”Fråga Doktorn” på TV tilldelades Knytgubbarna det s k Gladispriset i form av en julklapp. Detta som uppskattning för vad Knytgubbarna gjort för många barn genom att knyta deras skridskor och ge dem ett nytt glatt liv på isen.

När fellingsbro.se besökte Knytgubbarna i Fellingsbro ishall onsdagen den 9 januari strax före fyra, var ishallen fylld med barn och ungdomar. Knytgubbarna var fullt sysselsatta med att ta på och ta av skridskor och hjälpa barnen på olika sätt.

Håkan Ahlgren

Det blev en välbehövlig avkoppling när man skulle öppna julklappen i kaféet. Stämningen var hög liksom förväntningarna. Med flinka fingrar öppnades paketet av Håkan Ahlgren – ”ordföranden” för Knytgubbarna.  Spänningen var olidlig. Vad kunde det vara? En pokal, något att dricka, fint diplom….  Funderingarna var många .

Till allmän förvåning plockade Håkan upp 5 tygbagar med texten ”Fråga Doktorn”. Lätt förvirring uppstod. Hur skulle bagarna fördelas på de 16 aktiva Knytgubbarna? Man enades om att skriva till ”Fråga Doktorn” och be om förslag till lösning på problemet.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.