TV ger en klapp till Knytgubbarna!

Den stora glädjen: TV-programmet ”Fråga doktorn” gav Knytgubbarna i Fellingsbro en julklapp!

Den stora frågan: Vad var det i den?

Inte ens Johnny Erixon, en av de fjorton Knytgubbarna vet.

 

En bild på Knytgubbarna med nya jackorNu i måndags (den 17 december) tilldelades Knytgubbarna det s k Gladispriset i form av en julklapp. Detta som uppskattning för vad Knytgubbarna gjort för många barn genom att knyta deras skridskor och ge dem ett nytt glatt liv på isen.

-Det var fantastiskt! Otroligt roligt! säger Johnny som är en av de 14 eminenta, fantastiska Knytgubbarna som gör så mycket gott för de barn som kommer i deras väg.

-Vi får så mycket gott tillbaka från barnen. De är så otroligt glada och tacksamma. De visar så mycket värme, säger Johnny som även talar om att det är en så fantastiskt fin stämning bland Knytgubbarna.

-Vilken sammanhållning! Vilket samarbete!

-Och du…Vad vi snackar!!!!!!! Här ligger till och med syjuntorna i lä.

14 levande bevis

På  fellingsbro.se kan vi bara konstatera att värme sprider ännu mer värme. Omtanke sprider ännu mer omtanke. Äkta glädje sprider otroligt mycket mer  äkta glädje. Att knyta skridskor leder helt enkelt till så otroligt mycket fint. Knytgubbarna är ett (14) levande bevis på det.

Johnny Erixon

Men Johnny, vad var det i julkalppen?

-Vi vet inte vi har inte fått den än. Vi får se när tomten kommer.

Enligt uppgift var det Margareta Färnstrand från Göteborg som tipsade ”Fråga doktorn” om Knytgubbarnas verksamhet och som gjorde att de fick sin julklapp.

-Du ser…vi är rikskändisar, säger Johnny och skrattar såväl gott som högt.

Inför 2019 är Knytgubbarna riktigt sporrade och taggade nu. Då åker de glatt ut på hal is igen.

Här följer en länk till julklappsutdelningen.

About Arne Wikström 239 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.