Nu startar redaktionellt samarbete mellan fellingsbro.se och lindekultur.se

Med glädje har fellingsbro.se accepterat ett samarbete med lindekultur där Sven Carlsson på ett mycket bra och tydligt sätt säger :

”Nyhetskanalen för Nätverket Lindekultur – lindekultur.se – inleder redaktionellt samarbete med fellingsbro.se – nättidningen om ”Sveriges bästa socken”. Båda kanalerna drivs ideellt med samma syften – att informera och marknadsföra respektive intressen och orter.

När orter och intressen hamnar i ”medieskugga” eller ”vita fläckar på nyhetskartan” ökar behovet av och möjligheterna för lokala medier i nya former.

Som en växande nyhets- och informationskanal för kulturlivet i Lindesbergs kommun är webbplatsen lindekultur.se ett exempel på denna trend på en mediemarknad i snabb och omvälvande förändring.

På motsvarande sätt har fellingsbro.se etablerats som en nättidning som informerar de boende i Fellingsbro socken om vad som händer där och berättar om intressanta människor, verksamheter och företeelser inom Fellingsbro socken.

Genom att komplettera varandra redaktionellt kan de båda kanalerna tillsammans sprida mer information till fler mottagare både i och utanför Lindesbergs kommun.”

 

Nätverket Lindekultur presenteras i Fellingsbro

Onsdag 14 november kl 12-13 presenteras Nätverket Lindekultur av Sven Carlsson – redaktör för lindekultur.se – på Rotarys lunchmöte på Fellingsbro Folkhögskola. Alla intresserade är välkomna till lunchmötet.

 

About Elias ben Salem 306 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.