Lindesbergs kommun bjuder in till föreningsträff

Samtliga föreningar i Lindesbergs kommun inbjuds till en dialogträff på temat framtiden i Lindesbergs kommun

När: onsdag 14 november klockan 17.30-19.00

Var: Aktiviteten på Lindesberg Arena

Anmälan och mer informationwww.lindesberg.se/forening

Sista anmälningsdag: 10 november

Lindesberg kommun vill bjuda in kommunens föreningar till en dialogträff på temat framtid i Lindesberg kommun. Vi informerar om det kommunala läget och framtida besparingskrav.

Vänligen förbered er med frågor som vi kan lyftas på mötet. Försök att hålla frågorna så generella som möjligt. Det kan bland annat vara frågor om idrottsanläggningar/lokaler, föreningsbidrag, annat kommunalt stöd till föreningslivet och avgifter för lokaler.

Medverkar gör: Irja Gustavsson, kommunalråd, Jonas Kleber, Vice Ordf. Kommunstyrelsen, Pär–Ove Lindqvist, oppositionsråd, Henrik Arenvang, kommundirektör, Jonas Andersson, Fritidskonsulent, Kristina Öster, kulturchef, Kenneth Persson, anläggningsansvarig SBB, Maria Fossen Lundborg , fastighetschef FALAB.

Ni kan anmäla 3 representanter per förening. Ni har möjlighet att ta med era frågor i anmälan.

Lämna er anmälan här…

 

About Elias ben Salem 409 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.