Vinterspår 2019 – Sista dag för anmälan är onsdag 24 oktober kl.23.59

Kulturevenemanget Vinterspår

Kommunens största kulturevenemang bjuder på nya möten mellan olika konst och hantverksuttryck.

Vinterspår är ett kulturevenemang som startades 2008 på initiativ av Lindesbergs Konstförening. Sedan dess har Vinterspår utvecklats till kommunens i särsklass största kulturevenemang med över hundra deltagare och tusentals besökare varje år. Vinterspår är alltid första helgen i februari.

Mer information på kommunens hemsida

About Elias ben Salem 409 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.