Från att det går aldrig till att det går alltid

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

2010 när orienteringsklubben anordnade O-ringen i Fellingsbro så hade man blivit beviljade medel från Leader Västra Mälardalen för att ta fram en broschyr om Fellingsbro. Vi var ett gäng som arbetade med det. Det var väldigt nyttigt att komma till insikt att det är det som är bra som man ska skriva om inte alla tillkortakommandena. Det kan tyckas självklart. Men ibland är det så självklart att man missar det. När vi beskrev skolorna från förskolan, låg och mellanstadiet i Fellingsbro vidare till högstadiet i Frövi och gymnasiet i Lindesberg alternativt Örebro för att avsluta med Universitetet i Örebro så glömde vi Folkhögskolan. Fellingsbro. Broschyren blev riktig till slut som ni kan se längre ner.-

Det verkar vara samma sak för föreningar och organisationer i Fellingsbro. Facebook och anslagstavlorna är väldigt bra men det är bra om man informerar oss på fellingsbro.se så att vi kan ta upp det i sockentidningen.

fellingsbrobroschyr16sidver18 (1)
About Elias ben Salem 409 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.