Inline hockey

Världsmästerskapen i Inlinehockey gick av stapeln den 7-14 juli i staden Roana som ligger cirka 12 mil från Venedig uppe i Alperna.

När fellingsbro.se frågar Johanna Kallionpää hur det gick säger hon.

– Det gick hyfsat men någon medaljplats blev det inte. Vi vann några och förlorade några men laget innehöll många nya förmågor som hade behövt mer tid att spela tillsammans. Det blev alltför ofta kommunikationsmissar men spelet var riktigt bra. Det var en fantastik upplevelse att få vara med och att få så mycket tid i målburen. Vi var två stycken som turades om att vakta kassen.

Gav  tävlingen dig mersmak?

-Absolut. Jag åker mer än gärna till nästa mästerskapsmöte och då tror jag att det kommer att gå mycket bättre.

 

Vad gör du nu?

-Jag är tillbaks i skolan och träningen på is har börjat. Schemat blir trångt men det är rasande roligt. Jag ser fram emot de kommande matcherna.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.