Augustisnurren 2018 i Fellingsbro

En av landets största agilitytävlingar

Förra året flyttade Frövi brukshundsklubb sina tävlingar i augusti – Augustisnurran – till Fellingsbro. Över två tusen hundar startade på tre banor. Det gick inte att ta miste på hundarnas oerhörda entusiasm. Visserligen ljöd skallen men bara på ett oerhört glatt sätt.

Foto: Kurt Skantz

Cirka 600 ekipage, allt ifrån nybörjare till elit, tävlade i tre dagar för att göra upp vem som till slut skall stå som vinnare. De tävlande började på fredagseftermiddagen med lagtävlingar. På lördagen startade de individuella tävlingarna för att avslutas på söndagen.


Video: Kurt Skantz

Vill du veta lite mer om ”Tusentals hundar ger rena Augustisnurren i Fellingsbro” är det bara att följa länken – https://theworldnews.net/se-news/tusentals-hundar-ger-rena-augustisnurren-i-fellingsbro

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.