Bollkul för flickor och pojkar på Sörbyvallen

Bollkul

Under 4 söndagar i juni, 3, 10, 17  och 24  kl. 14:00-15:00 kommer vi att anordna bollkul för åldersgrupper födda 2012-2014 på Sörbyvallen, Nyckelby IFs hemmaplan, berättar Magnus Sjöberg och Håkan Bergdahl, som ska hålla ordning på såväl barn som bollar.

Magnus Sjöberg och Håkan Bergdahl

-Det blir en lekfull träningsform på Sörbyvallen, med och utan boll, som kommer passa alla som är med, såväl flickor som pojkar. Givetvis fikar vi tillsammans efter varje träning.

 

About Elias ben Salem 306 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.