När Maria talar lyssnar vi gärna!

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Vår landshövding Maria Larsson kom till Fellingsbro och till vårt nationaldagsfirande. Hon  kom. Hon talade. Hon vann våra hjärtan.

Det Maria Larsson berättade om Fellingsbro visste vi knappt själva. Nu när vi vet är vi oerhört stolta. Ännu stoltare än tidigare.

Personligen tycker jag att det är fantastiskt att vi har en landshövding som inte bara kommer hit till oss och håller ett standardtal. I stället hade hon tagit reda på en massa fakta om Fellingsbro, om vår historia, om våra föreningar, om vår hembygdsdräkt och om mycket, mycket annat.

Därmed tar Maria Larsson plats i vår egen historia som den som faktiskt bryr sig om oss i Fellingsbro.

Knytgubbarna ligger landshövdingen varmt om hjärtat. Liksom vår orienteringsklubb. Inte minst för att de  gör så mycket gott och bra för integrationen i vardagen.

Ett litet tips till herrar Pliggen i Knytgubbarna och John i orienteringsklubben. Det kanske går att integrera även Maria Larsson i era verksamheter. Kan hon bli hedersmedlem?  Därmed skulle hon bli ännu en nyanländ – kommer från Småland – som blir en viktig del av oss.

Vänligen

Elias

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.