Gymnastiksalen blir kvar!

Idrottshallen Fellingsbro

Den gamla gymnastiksalen i Fellingsbro blir kvar! Rivningsplanerna är skrinlagda. 

Vid sockenstämman nu i onsdags på Folkhögskolan var bland annat kommunstyrelsens ordförande Irja Gustavsson med som gäst. Hon levererade en glad nyhet:

– Kommunen har tagit beslut om att den gamla gymnastiksalen blir kvar. Det vi vet nu är att skolan kommer att använda den till viss del. Men några närmare detaljer om hur gymnastiksalen ska administreras och så vidare får vi återkomma till. Det kommer bland annat att tas upp i TU (kommunens tillväxtutskott) nästa vecka.

Sockenrådet i möte med Irja Gustavsson angående gymnastikhallen.

Beslutet om att gymnastiksalen blir kvar kan ses som ett direkt resultat av sockenrådets möte med kommunledningen, Christer Lenke, Irja Gustavsson och Jonas Kleber i sockenstugan för drygt en månad sedan.

 

About Arne Wikström 293 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.