Nu är det ingen konst att spåra upp konsten i vår socken

 

Välkomna till en fantastisk helg med vinterspår.  Socknen är väl representerad med aktiviteter i alla socknens hörn. Några finns dessutom utanför. Håkan Johansson, Finnåker och Rosemarie Rudenvall hittar ni i Frövi. I sockenstugan kommer Rotary att hjälpa till med informationen. Där ställer Carin Nystedt-Andersson och Hasse Jansson ut.

Här nedan ser du vilka aktiviteter du kan spåra upp i vår socken under Vinterspår 2018:

Blå Stolens foto.
Är du nyfiken på vad som händer i övriga kommunen? Här får du en länk till hela programmet för Vinterspår 2018
About Elias ben Salem 199 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.