Hjälp oss att visa hela vår vackra socken!

Ni har säkert sett den fina bilden uppe i det s k tidningshuvudet på fellingsbro.se. Den ståtliga kyrkan med de lysande marschallerna.

Men på fellingsbro.se vill vi visa upp hela vår fina socken. Tanken är att vi varje månad ska byta ut bilden längst uppe på tidningen. Ena månaden kan det vara en bild från Nyckelby. Nästa månad en bild från Grönbo. Nästa månad…

Men för att kunna genomföra detta månatliga bildbyte behöver vi din hjälp. Ta en bild från din del av vår socken. Mejla den sedan till vår chefredaktör med mejladress elias@fellingsbro.se. Om du är en av dem som kommer att ta ”månadens bild av vår vackra socken” ringer vi upp dig och gör en liten intervju om dig och din sockenbild.

Om vi hjälps åt med att ta fram ”månadens bild av vår vackra socken”  lyckas vi inte bara visa att den ÄR väldigt vacker. Vi lyckas också visa och leva med i årstidens växlingar eftersom bilderna helst ska vara nytagna.

En av alla vackra vyer i Fellingsbro socken. Foto Gunnel Godulf.
About Arne Wikström 229 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.