Ella avgör vem som blir lucia

Nu på söndag avgörs det vem som blir Fellingsbros lucia 2017.

Avgörandet sker genom lottning. Lottningen genomförs av förra årets lucia Ella Reinius. Hon har sju lotter att välja bland. På dem står de sju luciakandidaternas namn:Ellen Örtstam, Alwa Mossberg,Maja Hemdal, Lovisa Lillsunde, Julia Widén, Linnea Bleckur och Julia Nyberg.

Första framträdandet för Fellingsbros lucia blir den 9 december i Spannarboda kyrka. Det sista den 16 december för PRO i Fellingsbro. Redaktionen på fellingsbro.se återkommer med såväl namnet på lucia som med ett mer detaljerat program för luciafirandet.

About Arne Wikström 229 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.